Logo laden
  • Home

Blog

author avatar
Johan Koolhaas

Heerlijke taart bestellen

Heerlijke taart bestellen

Een verjaardagstaart bestellen voor de jarige maakt haar of zijn dag speciaal. Vandaag de dag is een verjaardag niet compleet als er geen taart is.

De eerste verjaardagstaart dateert uit de Middeleeuwen en staat geregistreerd in Duitsland. Maar als we verder terug gaan in de geschiedenis dan is ook bekend dat de Vikingen, de oude Romeinen en de Egyptenaren al taarten serveerden op bruiloften. Verjaardagstaarten waren er toen ook al maar dan was dat omdat er een verjaardag van een God die gevierd werd. Er werden speciale taarten gemaakt en deze werden dan geofferd aan de jarige God. Kaarsjes op de taart was toen ook al gebruikelijk omdat de kaarsjes een mooi licht effect gaven. 

Pas veel later werd de verjaardagstaart op een ‘eigen’ verjaardag gewoon. Verjaardagstaarten werden meer ‘gewoon’ ergens halverwege de 19e eeuw, het gebruik kwam vanuit West-Europese landen.

De leukste manier om iemand te verrassen is een verjaardagstaart te bestellen met een link naar dingen of een onderwerp dat de jarige leuk vindt. Is de jarige job een fan van films uit de jaren 50, of juist een fan van klussen of houdt de jarige van vissen of wat dan ook…. Dan ben je bij Koolhaas Banket aan het goede adres. Kies dan voor fototaart bestellen en wij maken een prachtige taart met de door u geselecteerde foto. Maar ook voor kinderen en jong volwassenen maken wij prachtige taarten, mooi versierd, met een thema of een foto.

U kunt een verjaardagstaart in de winkel bestellen maar ook online taarten bestellen is bij ons mogelijk. Hoe dan ook bij Koolhaas Banket maken wij er altijd iets moois van!

Wij maken met plezier en zorg; slagroomtaarten met vers fruit, vruchtentaarten met Zwitsers room, chocoladetaarten, chipolata taarten en mokkataarten, aan u de keuze.

Welke taart u ook wilt bestellen; Taarten Amstelveen bestellen doet u bij Koolhaas Banket & IJs.
Een verjaardagstaart van Koolhaas Banket & IJs maakt het feest wel heel compleet.  

Klik hier voor online taarten bestellen naar keuze
Klik hier voor fototaart bestellen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, bel ons gerust of kom even langs in de winkel.

author avatar
Johan Koolhaas
Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.