Logo laden
  • Home

Blog

author avatar
Johan Koolhaas

Verras de jarige met een heerlijke taart

Verras de jarige met een heerlijke taart

Wanneer er iemand jarig is of er een jubileum te vieren is, vieren we dit graag met een mooie taart. Immers met een taart erbij maken we van herinneringen zoete herinneringen. Wilt u een taart bestellen in Amstelveen dan kan dat eenvoudig bij Koolhaas Banket. U kunt bij ons online taarten bestellen

Of het nu de verjaardag van een kind of een volwassene is, een verjaardagstaart voegt veel geluk toe aan hun dag en maakt de dag voor iedereen tot een succes, aangezien bijna iedereen wel van een lekkere verjaardagstaart houdt. Kinderen, baby’s, peuters, tieners of volwassenen, iedereen viert zijn verjaardag graag met een taart. Taart maakt de dag compleet, de kaarsjes aansteken, zingen, de kaarsjes uitblazen en de taart aansnijden zijn mooie en waardevolle rituelen.

Bij Koolhaas Banket kunt u themataarten bestellen voor kinderen maar ook kunt u fototaarten bestellen voor kinderen en volwassenen. U kunt even langskomen bij ons in de winkel maar ook kunt u online taarten bestellen middels onze webshop en taarten-module.

Een smakelijke en heerlijke cake, met een thema of een foto, vindt iedereen leuk, van welke leeftijd je ook bent. Dat maakt de verjaardagstaart bestellen al speciaal, omdat u op zoek gaat naar het juiste thema of de leukste foto. De voorpret is al leuk.

Bent u vergeten een verjaardagstaart te bestellen voor uw ceremonie en heeft u niet genoeg tijd om een ​​taart naar keuze te gaan kopen? Dan bieden wij het online taarten bestellen. Ga naar onze webshop en selecteer op uw gemak de verjaardagstaart naar keuze. Onze webshop is dag en nacht bereikaar, als u ‘s avonds bestelt gaan wij graag de volgende dag voor u aan de slag om een prachtige en heerlijke taart voor u te maken. Voor ons is het belangrijkste het gevoel achter de taart; u selecteert de taart met zorg, eventueel kiest u voor en fototaart bestellen of bij Koolhaas Banket kunt u ook een verjaardagstaart bestellen met een leuk en persoonlijk opschrift.

Wij hebben een ruime keuze als het gaat om smaak en grootte. Zo kunt u bij ons een taart bestellen voor 8 personen maar ook een taart voor 120 personen. Uiteraard bezorgen we graag.

Welke taart u ook wilt bestellen; Taart bestellen Amstelveen doet u bij Koolhaas Banket & IJs.
Een verjaardagstaart van Koolhaas Banket & IJs maakt het feest wel heel compleet.  

Klik hier voor online taarten bestellen naar keuze
Klik hier voor het bestellen van uw fototaart of petit fours met foto of logo

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, bel ons gerust of kom even langs in de winkel.

author avatar
Johan Koolhaas
Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.