Logo laden
  • Home

Verjaardags- taarten

Bij koolhaas kun je voor iedere verjaardag een taart laten maken, of je nou 8 of 80 jaar wordt!

Bestel online uw verjaardagstaart

In onze winkel in het centrum van Amstelveen vindt u heerlijk gebak en andere favoriete lekkernijen. En wij weten zeker dat u bij ons ook uw favoriete verjaardagstaart kunt vinden. Om uw verjaardagstaart te bestellen kunt u even persoonlijk langskomen maar u kunt uw verjaardagstaart ook online bestellen.Ook kunt u als verjaardagstaart kiezen voor ‘fototaart bestellen’ en heel eenvoudig een leuke foto van de jarige toevoegen. Het resultaat van een fototaart is altijd leuk want met zo’n persoonlijke taart op maat, zet je iemand pas écht in het zonnetje.

U kunt alles bij ons online bestellen en dan kiezen voor ophalen bij ons in de winkel of uw bestelling door ons laten bezorgen. Of de jarige nu 1 jaar wordt of 100; een verjaardagstaart bestellen is ook voor ons speciaal en dat proeft u. Wij hebben een verjaardagstaart bestellen boek. Hierin treft u allerlei soorten en maten verjaardagstaarten. Maar speciale wensen zijn ook mogelijk, ook dit maken wij graag.

Koolhaas bezorgservice

Bij bedrijven en instellingen bezorgen wij dagelijks tussen 09:00 – 11:00 (behalve op zondag) gebak, koek en saucijzenbroodjes voor bij de koffie.

Wij bezorgen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert (tot aan de VU). Al vanaf €25,-

Bestel nu online of bel onze bezorglijn op 020 641 52 91 voor uw bestelling.

Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.