Logo laden
  • Home

Veelgestelde vragen

Wij zijn er om je te helpen

Ik wil meerdere taarten bestellen. Kan dat?

Ja dat kan, graag een dag van tevoren bestellen, dan is dat geen probleem.
Heb je speciale taart met foto erop, dan graag twee dagen van tevoren bestellen, dan kunnen we de foto op tijd printen en op marsepein plakken, zodat deze niet vervormd op de taart.

Kan ik mijn bezorgmoment wijzigen?

Op de bestelsite staan de datums ingevuld, kijk goed na op welke datum de bestelling wordt gehaald, of bezorgd. Het is niet meer mogelijk om s’morgens vroeg een bestelling online door te geven, voor dezelfde dag, wil je voor dezelfde dag nog wel wat bestellen, geef dit dan telefonisch door(020-6415291), kunnen we meteen afstemmen of dit nog lukt en hoe laat de bestelling klaar is. Dit voorkomt verwarring en teleurstelling.

Hoe lang blijft mijn taart houdbaar?

Een slagroomtaart tot 2 dagen in de koelkast 7 graden.
Een Chipolata / Mokka / Vruchtentart / Marsepeintaart tot 3 dagen in de koelkast 7 graden. Voor gebak geld hetzelfde, eet taart en gebak ook niet te koud, dit komt de smaak niet ten goede,  haal het ± 45/60 min. voor gebruik uit de koeling.

Wanneer wordt mijn taart / gebak / warme saucijzen bezorgd?

We bezorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur, mocht je iets warms bestellen, geef dit aan, proberen we het op de afgesproken tijd te bezorgen. (beetje afhankelijk van het aantal bezorgingen).

Wat zijn de bezorgkosten?

In Amstelveen € 5,00. Wij bezorgen alleen in Amstelveen/Ouderkerk a/d Amstel en Buitenveldert tot aan de van Nijenrode weg. Komt u van verder is er altijd een mogelijkheid om de bestelling vroeg op te halen in onze winkel, graag dan even telefonisch overleg, 020-6415291, hoe laat u langskomt, bijvoorbeeld voordat u naar uw werk gaat. We zorgen er dan voor dat u bestelling klaarstaat zodat we u niet hoeven teleur te stellen.

Als je een vraag hebt die onbeantwoord blijft, kun je altijd het contactformulier invullen op de

contactpagina of ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 020 641 52 91.

Koolhaas bezorgservice

Bij bedrijven en instellingen bezorgen wij dagelijks tussen 09:00 – 11:00 (behalve op zondag) gebak, koek en saucijzenbroodjes voor bij de koffie.

Wij bezorgen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert (tot aan de VU). Al vanaf €25,-

Bestel nu online of bel onze bezorglijn op 020 641 52 91 voor uw bestelling.

Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.