Logo laden
  • Home

Blog

author avatar
Johan Koolhaas

Ruime keuze prachtige bruidstaarten

Bruidstaart-voorbeeld-koolhaas-banket

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd.
Bij een huwelijksfeest hoort natuurlijk een bruidstaart. Bij Koolhaas Banket & IJs kun je diverse bruidstaarten voorbeelden bekijken en bespreken. Immers, ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Misschien heb je zelf al een plaatje van jullie droom-bruidstaart.

Wij van Koolhaas Banket zijn van mening dat bij deze prachtige dag in jullie leven ook een prachtige bruidstaart hoort. Dan kan een klassieke bruidstaart zijn maar ook een romantische bruidstaart. Of een taart met heel veel kleur of juist een taart die een thema kleur heeft. Daarbij kunnen we ook ver de hoogte in gaan; 5 lagen is geen probleem. Het is zelfs mogelijk om verschillende lagen van verschillende smaken te maken; niets is te gek en alles is mogelijk bij ons.

Koolhaas Banket & IJs wil graag luxe aanbieden in combinatie met gemak. Zo kunt u bij ons online taarten bestellen. Maar u kunt ook eerst meer bruidstaarten voorbeelden zien door gewoon even langs te komen bij ons in de winkel, wij maken graag tijd voor uw vragen en wensen.

Als u eerst een afspraak maakt kunnen we ook zorgen voor een kleine proeverij.

Neem contact met ons op voor een bezoek zodat we de mogelijkheden als het gaat om bruidstaarten in een persoonlijk gesprek kunnen bespreken.

author avatar
Johan Koolhaas
Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.