Logo laden
  • Home

Groothandel ijs

Groothandel in ambachtelijk bereid kwaliteitsijs

Koolhaas Banket & IJs maakt fantastisch lekker ijs op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. De basis van ons ijs ligt in de Amstelveense polder, waar we bij een boer uit de Amstelveense polder,  melk halen met het predikaat ‘Excellent’. Melk is het belangrijkste ingredient voor lekker ijs en met deze overheerlijke melk maken wij dan ook bijzonder lekker ijs. Wij bereiden ons ijs op ambachtelijke wijze met veel zorg en geduld. Het resultaat is kwaliteitsijs waar wij trots op zijn.

Veel overheerlijke smaken

Koolhaas Banket & IJs levert een uitgebreid aanbod aan klassieke en nieuwe smaken. De keuze is zeer divers; verschillende soorten chocolade ijs zoals witte chocolade, extra donkere chocolade en chocolade ijs met kleine stukjes pure chocolade. Daarnaast hebben we verschillende fruit en vruchtensmaken zoals aardbei, peer en banaan. Maar we leveren ook traditionele smaken als vanille-ijs en originele smaken als Oreo en Opera. Alle soorten zij ambachtelijk bereid met natuurlijke ingrediënten.

De beste apparatuur

De bekende chipolata-vulling is nog steeds populair. Maar er zijn meer mogelijkheden voor vullingen. We hebben genoeg ervaring in bruidstaarten dat we jullie daarvoor een goed advies kunnen geven. Niet te zwaar, niet te licht, maar precies goed. Samen bepalen we wat past bij jouw feestdag. Het mooie van een bruidstaart bij Koolhaas Banket in Amstelveen is ook dat jullie direct overleggen met Johan, de maker van de taart. Dan weten jullie letterlijk wat jullie krijgen. Een zorgeloze gedachte voor een prachtig moment.

Elke bruidstaart is maatwerk én vakwerk. Kies daarom voor de jarenlange ervaring van Koolhaas Banket in Amstelveen. Dan weet je dat het goed komt.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.