Logo laden

Bruidstaarten

Bruidstaarten op maat, met passie gemaakt

Wij maken graag  jullie prachtige bruidstaart. We doen dat met de grootste zorg en aandacht voor elk detail. Elke bruidstaart is uniek en speelt een  glansrol in het feestprogramma. Online een bruidstaart bestellen is daarom echt geen optie. Om jullie wens voor een passende bruidstaart te bespreken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke afspraak. Jullie overleggen direct met Johan Koolhaas, de maker van de bruidstaart. We komen er samen vast en zeker uit. Dat heeft Koolhaas Banket de afgelopen jaren wel bewezen.
Wij bezorgen gratis in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer.

Een bruidstaart voor elk trouwfeest

De basisprijs van een bruidstaart begint bij ons vanaf € 65,00 per etage. Dit is slechts een indicatie.

De buitenkant van de bruidstaart heeft een karakteristieke smaak door een combinatie van marsepein en een laagje fondant. Een fondant buitenlaag werkt de taart mooi, strak af en is wat meer trendy. Marsepein is er ook in alle kleuren en geeft dat rijke effect. Aan de buitenkant weten we dit alles prachtig te decoreren met bijvoorbeeld fraaie bloemvormen. De binnenkant van de bruidstaart kunnen we in heerlijke smaken maken. Er zijn friszachte vullingen, maar ook wat zwaardere al dan niet verwerkt met chocolade of vruchten. Belangrijk daarbij is dus te weten wat jullie gasten allemaal nog meer te eten krijgen. We stemmen de taart daar graag op af.
Hoe dan ook, elke bruidstaart van Koolhaas Banket in Amstelveen is een feest voor het oog en een genot voor de tong. Koolhaas Banket in Amstelveen is meer dan 50 jaar een begrip voor een bruidstaart in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer en ook voor jullie dé bruidstaartspecialist.

Overleg direct met de maker van jouw taart

De bekende chipolata-vulling is nog steeds populair. Maar er zijn meer mogelijkheden voor vullingen. We hebben genoeg ervaring in bruidstaarten dat we jullie daarvoor een goed advies kunnen geven. Niet te zwaar, niet te licht, maar precies goed. Samen bepalen we wat past bij jouw feestdag. Het mooie van een bruidstaart bij Koolhaas Banket in Amstelveen is ook dat jullie direct overleggen met Johan, de maker van de taart. Dan weten jullie letterlijk wat jullie krijgen. Een zorgeloze gedachte voor een prachtig moment.

Elke bruidstaart is maatwerk én vakwerk. Kies daarom voor de jarenlange ervaring van Koolhaas Banket in Amstelveen. Dan weet je dat het goed komt.

Zoek op

Als je een specifiek product zoekt kun je met behulp van het zoekveld hierboven, het product zoeken.